Coaching bij Intervenz

Coaching

Dreigend ontslag, een reorganisatie, verlies van arbeidsmogelijkheden. Het zijn allemaal situaties, waarin je met verlies te maken krijgt en die voor allerlei klachten kunnen zorgen: vermoeidheid, concentratieproblemen en gebrek aan motivatie. Deze klachten zorgen ervoor dat je minder gaat presteren of dat er zelfs uitval dreigt. Door op tijd deskundige steun te vragen in dit rouwproces kun je ziekmelding mogelijk voorblijven of voorkomen dat je (te) lang uit het arbeidsproces bent.

Dromen najagen

We besteden in ons leven veel tijd aan werk. Werk en privé moeten in balans zijn, maar ook het leveren van een werkprestatie. Wanneer de balans zoek is dan geeft dat stress met alle gevolgen van dien. Haal jij alles uit het leven of wil je eigenlijk meer. Maar wat? En hoe? Angst belemmert mensen. Maar soms moet je die stap nemen en… je dromen najagen. Weer terug naar die kriebel in je buik. Een nieuwe opleiding. Een andere baan. Zelfstandig ondernemer. Ooit ga ik… Nee! Nu! En ik ga je daarbij helpen. We gaan samen aan het werk om je belemmerende overtuigingen (de blokkades die maken dat je de volgende stap niet durft te zetten) op te sporen en om te zetten in positieve gedachten. Ik help je om je perfecte plaatje voor ogen te krijgen. Waar droom je van? Ik ga de uitdaging graag met je aan.

WerkenenergieAnalyse® en coaching

Door gebruik te maken van de WerkenenergieAnalyse® brengen we de stress- en energiebronnen in kaart en maken we een persoonlijk prioriteitenplan. Het belangrijkste doel van de WerkenenergieAnalyse® is bewustwording creëren en helder krijgen waar jouw drijfveren en kwaliteiten zitten. Het helpt je om de regie weer in eigen handen te nemen. Een coachingstraject (op maat) kan ook plaatsvinden na het inzetten van de WerkenenergieAnalyse®.  

Waar wij elkaar vinden is op het snijpunt van kou en warmte, daar waar het dichte over wil gaan in het opene.

Ik reik je mijn milde hand, want stilstaan is verrijkend, maar daarna wil het leven weer voorwaarts en ik ben hier om jou weer te zien bloeien. Marga Oosterloo ©