Training bij Intervenz

Excellent Training

In samenwerking met Inge Spijkman van Ink Communicatie geef ik diverse trainingen die bijdragen aan groei- en veranderprocessen en aan het leren verweven van verlies. Daarnaast geven we samen een training die gericht is op duurzame inzetbaarheid. Wil je meer informatie over onderstaande trainingen of je aanmelden, neem dan contact met mij op.

Follow your Bliss (bedrijven)

In de eendaagse training Follow your Bliss ga je samen met je team op weg naar mooie resultaten. Vanuit autonomie en authenticiteit leren jij en je team de regie nemen. Samen zetten we stappen en vieren we successen. Deze training is voor iedereen met passie. Voor organisaties en teams die een verschil willen maken.

Follow your Bliss (particulier)

Soms raak je de eigen regie in je leven kwijt en ontstaat er een gevoel van leegheid en onvermogen. Maar dat was nooit de bedoeling. We willen juist een mooi, fijn en rijk leven leiden. We willen het durven om onszelf en onze dromen en verlangens op één te zetten. Hoe krijg je die sprankel terug of hoe behoud je die? Hoe hervind je het geloof, vertrouwen en kracht om de regie weer terug te pakken? In de eendaagse training Follow your Bliss gaan deelnemers concreet aan het werk en zetten stappen om hun sprankel te behouden of terug te krijgen. Om zichzelf en hun dromen en verlangens op één te zetten! Inschrijfmogelijkheden komen op deze site of neem contact op om je aan te melden voor de eerstvolgende training.

Back on track (bedrijven)

In de tweedaagse training Back on track begeleiden we deelnemers die in groepsverband aandacht willen geven aan hun verlies. Wil je graag stappen zetten, maar heb je handvatten nodig? In deze training ga je met een groep gelijkgestemden intensief aan het werk, bieden we elkaar hulp en support en is er ruimte voor reflectie en gesprek. Daarnaast besteden we veel aandacht aan uitleg, educatie en reconstructie. Dit programma wordt ook incompany gegeven in organisaties, als onderdeel van HR trajecten. De inzet is om mensen met talent en hun unieke eigenheid te behouden en uitval en burnout te voorkomen.

Verlies in je praktijk

In de training 'Verlies in je praktijk' geven we professionals handvatten om hun cliënten, collega’s of medewerkers te begeleiden die te maken hebben met een heftig verlies (ontslag, scheiding, sterfte of ziekte) of om medewerkers te kunnen steunen bij een reorganisatie of een ontslaggolf? Door professionals bewust te maken van de impact die verlies heeft op mensen, kun je hen beter begeleiden. Tijdens deze training leer je onder meer signalen herkennen, door te vragen en samen te zoeken naar manieren waarop de cliënt invulling kan geven aan behoeften. De training is voor HR managers, huisartsen & praktijkbegeleiders, docenten & Remedial Teachers, GGZ, verzekeraars, ARBO-diensten, gemeenten, ziekenhuizen, psychologen, coaches.