WerkenergieAnalyse bij Intervenz

WerkenergieAnalyse®

In een maatschappij waar je tot op latere leeftijd moet doorwerken, is het van groot belang dat je dat vitaal, gezond en met veel plezier blijft doen. Ervaar je frustratie of spanning en weet je niet zo goed waar het vandaan komt, wat je eraan moet doen of durf je het niet bespreekbaar te maken? Door gebruik te maken van de WerkenergieAnalyse® brengen we de stress- en energiebronnen in kaart en maken we een persoonlijk prioriteitenplan. Het belangrijkste doel van de WerkenergieAnalyse® is bewustwording creëren en helder krijgen waar jouw drijfveren en kwaliteiten zitten. Het helpt je om de regie weer in eigen handen te nemen.

De WerkergieAnalyse® kan individueel of in teamverband ingezet worden. Ook voor ZZP’ers die (weer) op zoek zijn naar een nieuwe drijfveer of passie is de WerkenergieAnalyse® inzetbaar.

Inzicht, overzicht en uitzicht

De WerkenergieAnalyse® bestaat uit een online analyse (die je op je werk of thuis in alle rust in kunt gaan vullen), een rapportage en een coachgesprek. Tijdens dit coachgesprek gaan we aan de slag met de analyse. We kijken naar alle aspecten die stress en frustratie veroorzaken, maar ook naar routine en verveling. Door met elkaar in gesprek te gaan, proberen we de oorzaken te achterhalen. Daarnaast richten we ons op de aspecten die voor jou belangrijk zijn, omdat ze je juist een goed gevoel geven: je drijfveren en je passie, alles wat je energie geeft en waardoor je in een flow terecht komt. Met een prioriteitenplan creëer je bewustwording, krijg je (weer) grip op je eigen situatie en zorg je zelf voor verandering. Samen bespreken we hoe je dit plan verder kunt inzetten in je werk, bijvoorbeeld door het bespreekbaar te maken met je leidinggevende.

Intervenz kan de werkenergieAnalyse® inzetten voor:

  • teamcoaching
  • duurzame inzetbaarheid
  • nulmeting voor verandertrajecten
  • talentontwikkeling
  • spoor 2 traject (Intervenz werkt hierin samen met Elly de Haan van Loopbaan Noord in Leeuwarden)

Ook hier blijft de vertrouwelijkheid gegarandeerd. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.